Graffit Loyalty

Какво е Graffit Loyalty?

Graffit Loyalty е “Програма за лоялни клиенти“ на Графит Галери ЕООД.

Членството в Graffit Loyalty Ви предоставя възможност да се възползвате от допълнителни отстъпки за всички услуги в Graffit Gallery Hotel. Размерът на отстъпката, която можете да ползвате, зависи от Вашето ниво в програмата:

Silver - карта с ниво на лоялност Silver получавате при реализиран оборот в размер на 2 000 лв. през официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com в рамките на една календарна година.

Вашите предимства:

 • 5 % отстъпка за хотелско настаняване

 • 5 % отстъпка от всички хотелски услуги, предлагани в Graffit Gallery Hotel

Gold - карта с ниво на лоялност Gold получавате при реализиран оборот в размер на 5 000 лв. през официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com в рамките на една календарна година.

Вашите предимства:

 • 7% отстъпка за хотелско настаняване

 • 7% отстъпка от всички хотелски услуги, предлагани в Graffit Gallery Hotel

 • 1 безплатна нощувка на година в стандартна стая в Graffit Gallery Hotel

Platinum - карта с ниво на лоялност Platinum получавате при реализиран оборот в размер на 10 000 лв. през официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com в рамките на една календарна година.

Вашите предимства:

 • 10% отстъпка за хотелско настаняване

 • 10% отстъпка от всички хотелски услуги, предлагани в Graffit Gallery Hotel

 • 2 безплатни нощувки на година в стандартна стая в Graffit Gallery Hotel

 • 1 безплатен вход за Executive Lounge в Aquahouse Thermal & Beach с включен безплатен трансфер от/до комплекса на година

Като член на Graffit Loyalty Вие ще имате възможност да получавате информация за специални промоционални оферти, новини за бъдещи събития, бонуси и други преференции*

*За целта е необходимо да сме получили в попълненото от Вас заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“, изричното Ви съгласие за използване на предоставените от Вас лични данни за маркетинговите цели на Graffit Gallery Hotel.

Условия за членство в Graffit Loyalty:

Всеки гост на Graffit Gallery Hotel има право да стане член на Graffit Loyalty след първото настаняване в хотелския комплекс. За целта е необходимо да бъде попълнено Заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“.

Общи условия за ползване на клубна карта Graffit Loyalty card:

 1. Graffit Loyalty card се издава от и остава собственост на „Графит Галери“ ЕООД.

 2. Издаването на Graffit Loyalty card се извършва след попълване на Заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“, подписано от картодържателя и представено лично на рецепция в Graffit Gallery Hotel.

 3. Посочените в Заявлението лични данни ще бъдат използвани само за целите на „Програма за лоялни клиенти“ и ще бъдат обработвани съгласно политиката за защита на личните данни на „Графит Галери“ ЕООД.

 4. Заявлението за издаване на карта е индивидуално.

 5. Членове на Graffit Loyalty могат да бъдат пълнолетни физическа лица. Физическо лице, което е член на Graffit Loyalty има право да получи персонална карта за съответното ниво на лоялност, което е достигнато съгласно политиката на Graffit Loyalty.

 6. Привилегиите по Graffit Loyalty card се ползват при представяне на картата в Graffit Gallery Hotel или чрез въвеждане номера на картата в резервационния портал на www.graffithotel.com.

 7. Дигитална Graffit Loyalty card се изпраща на посочения от картодържателя имейл адрес при попълване на Заявление за членство в „Програма за лоялни клиенти“ на Graffit Gallery Hotel.

 8. Graffit Loyalty card пластика се получава на място в Graffit Gallery Hotel за съответното ниво на лоялност, което е достигнато съгласно политиката на Graffit Loyalty Program.

 9. Издаването на Graffit Loyalty card е безплатно.

 10. При изгубена, открадната или унищожена карта, притежателят й трябва при първа възможност да се свърже с нас на тел: +359 52 989 901 или reservations@graffithotel.com.

 11. Graffit Gallery Hotel не носи отговорност за неправомерни действия или злоупотреби на трети лица с индивидуалната Graffit Loyalty card за периода от настъпването на обстоятелства на кражба, загуба или унищожаване до съобщаването им.

 12. Graffit Loyalty card не е банкова карта и не е средство за разплащане.

 13. Graffit Gallery Hotel запазва правото да променя условията за ползване на карти Graffit Loyalty card по всяко време без допълнително предизвестие. Всяка една промяна ще бъде обявявана и на сайта www.graffithotel.com.

 14. Graffit Loyalty card е валидна само за Graffit Gallery Hotel.