Graffit Loyalty

Какво е Graffit Loyalty?

Graffit Loyalty е “Програма за лоялни клиенти“ на Графит Галери ЕООД, съответно на Graffit Gallery Hotel.

Членството в Graffit Loyalty Ви предоставя възможност да се възползвате от допълнителни отстъпки за всички услуги в Graffit Gallery Hotel. Размерът на отстъпката, която можете да ползвате, зависи от Вашето ниво в програмата:

Silver - карта с ниво на лоялност Silver получавате при реализиран оборот в размер на 2 000 лв. през официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com в рамките на една календарна година.

Вашите предимства:

  • 5 % отстъпка за хотелско настаняване

  • 5 % отстъпка от всички хотелски услуги, предлагани в Graffit Gallery Hotel

Gold - карта с ниво на лоялност Gold получавате при реализиран оборот в размер на 5 000 лв. през официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com в рамките на една календарна година.

Вашите предимства:

  • 7% отстъпка за хотелско настаняване

  • 7% отстъпка от всички хотелски услуги, предлагани в Graffit Gallery Hotel

  • 1 безплатна нощувка на година в стандартна стая в Graffit Gallery Hotel

Platinum - карта с ниво на лоялност Platinum получавате при реализиран оборот в размер на 10 000 лв. през официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com в рамките на една календарна година.

Вашите предимства:

  • 10% отстъпка за хотелско настаняване

  • 10% отстъпка от всички хотелски услуги, предлагани в Graffit Gallery Hotel

  • 2 безплатни нощувки на година в стандартна стая в Graffit Gallery Hotel

  • 1 безплатен вход за Executive Lounge в Aquahouse Thermal & Beach с включен безплатен трансфер от/до комплекса на година

Като член на Graffit Loyalty Вие ще имате възможност да получавате информация за специални промоционални оферти, новини за бъдещи събития, бонуси и други преференции*

*За целта е необходимо да сме получили в попълненото от Вас заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“, изричното Ви съгласие за използване на предоставените от Вас лични данни за маркетинговите цели на Graffit Gallery Hotel.

Условия за членство в Graffit Loyalty:

Всеки гост на Graffit Gallery Hotel има право да стане член на Graffit Loyalty. За целта е необходимо да бъде попълнено Заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“ на място в обекта или да бъде направена регистрация на официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com

Общи условия за ползване на клубна карта Graffit Loyalty card:

1.Graffit Loyalty card се издава от и остава собственост на „Графит Галери“ ЕООД.

2.Издаването на Graffit Loyalty card се извършва след попълване на Заявление за участие в „Програма за лоялни клиенти“, подписано от картодържателя и представено лично на рецепция в Graffit Gallery Hotel или чрез онлайн регистрация на официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com.

3.Посочените в Заявлението лични данни ще бъдат използвани само за целите на „Програма за лоялни клиенти“ и ще бъдат обработвани съгласно политиката за защита на личните данни на „Графит Галери“ ЕООД.

4.Заявлението за издаване на Graffit Loyalty card е индивидуално.

5.Членове на Graffit Loyalty могат да бъдат пълнолетни физическа лица. Физическо лице, което е член на Graffit Loyalty има право да получи персонална карта за съответното ниво на лоялност, което е достигнато съгласно политиката на Graffit Loyalty.

6.Привилегиите по Graffit Loyalty card се ползват при представяне на картата в Graffit Gallery Hotel или чрез въвеждане номера на картата в резервационния портал на www.graffithotel.com.

7.Дигитална Graffit Loyalty card се изпраща на посочения от картодържателя имейл адрес при попълване на Заявление за членство в „Програма за лоялни клиенти“ на Graffit Gallery Hotel.

8.Издаването на Graffit Loyalty card е безплатно.

9.При изгубена, открадната или унищожена карта, притежателят й трябва при първа възможност да се свърже с нас на тел: +359 52 989 901 или reservations@graffithotel.com.

10.Graffit Gallery Hotel не носи отговорност за неправомерни действия или злоупотреби на трети лица с индивидуалната Graffit Loyalty card за периода от настъпването на обстоятелства на кражба, загуба или унищожаване до съобщаването им.

11.Graffit Loyalty card не е банкова карта и не е средство за разплащане.

12.Graffit Gallery Hotel запазва правото да променя условията за ползване на карти Graffit Loyalty card по всяко време без допълнително предизвестие. Всяка една промяна ще бъде обявявана и на официалния ни уеб сайт www.graffithotel.com

13.Graffit Loyalty card е валидна само за Graffit Gallery Hotel.